Onsdagsmiddag

0kommentarer

Idag blev det jättegoda laxburgare till middag. Jag åt sallad till det. Skulle egentligen haft en kräftstjärtsröra till men jag tyckte kräftstjärtarna smakade konstigt och då vågade jag inte äta dem. Men jag kompenserade, om man nu kan säga så, med en efterrätt bestående av blandade bär och vispad grädde.

 

Imorgon blir det kokospannkakor till lunch. Middagen är jag inte säker på än.

Jo, jag måste ju berätta också hur det gått.

Jag vägde in på 99.8 när jag vägde mig förra veckan på tisdagen. Igår när jag vägde mig stod det 97,7. -2,1 kilo på en vecka är fantastiskt!

Jag mätte också midjan förra veckan och det mätte då 100 centimeter. Idag mätte den 97 centimeter. Hela 3 centimeter på en vecka!!! Kan det verkligen stämma?

Jag är mycket imponerad och hoppas att det fortsätter på samma sätt. Nu ska jag inte väga mig förrän på måndag igen så jag får en vecka mellan vägningarna i fortsättningen. Mått i midjan men även på andra delar av kroppen kommer jag att göra varannan vecka efter inspiration från bloggen "Vägen från 137 kg". Den bloggen rekommenderar jag förövrigt er att titta in på. En trevlig blogg med fina bilder.

Jaja...godnatt.

Kommentera

Publiceras ej