Kroppen efter några dagar med LCHF

0kommentarer

Tänkte skriva hur jag känner mig i kroppen efter drygt en vecka med LCHF-kost. Jag känner mig väldigt pigg och det känns som om jag fått mer energi. Men eftersom det bara är en dryg vecka jag ätit enligt LCHF så vet jag inte om det beror på det eller det faktum att det faktiskt har blivit lite ljusare ute längre på dagarna och att solen faktiskt har visat sig några dagar.

Jag har inte varit sugen på godis sen jag började lchf vilket ju känns helt underbart!

Jag har varit ganska yr men det läste jag på Kostdoktorns hemsida att det var vanligt under den första tiden med LCHF. Det går väl över hoppas jag.

Men jag har varit väldigt frusen sen jag började med LCHF och undrar om någon känner igen det? Jättetacksam för svar om ni har något. Jag fryser precis hela tiden och det har jag inte gjort förr. Kanske är det därför som jag går ner i vikt nu? ;-)

Jag har inte känt något annat i kroppen än. Däremot vet jag att jag har gått ner i vikt.

Jag vägde mig i onsdags förra veckan och då stod vågen på 99,8 kg. I lördags när jag vägde mig stod vågen på 97,6. Det var ju fantastiskt kul och inspirerande och får mig verkligen att vilja fortsätta med det här.

Jag har sagt att jag skulle testa en vecka men jag har bestämt mig för att fortsätta en vecka till för att se vad jag har fått för resultat då. På måndag nästa vecka ska jag till min dietist som jag går hos. Det ska bli intressant att se om jag har gått ner något mer tills dess. Hoppas!

Kommentera

Publiceras ej