Är nöjd!

0kommentarer

Om jag får säga det alldeles själv så är jag faktiskt väldigt nöjd över mig själv. Idag gjorde jag som jag skrev i ett tidigare inlägg, jag gick i rask takt i 7 minuter och joggade i 3 minuter. Jag har kommit på att jag ska göra så i två veckor, alltså den här och nästa och sen ska jag se om jag orkar byta minuttid till 6/4. Och så kommer jag göra efter några veckor på en viss minuttid tills jag orkar jogga hela 50 minuter. Jag hoppas det är en bra plan.

Vad jag inte är så bra på däremot är att stretcha. Det skulle jag behöva bli mycket bättre på. Skulle behöva lära mig fler muskler att stretcha än de få jag kan. Undrar om det finns stretchhjälp på internet kanske? Skulle ju kunna tänka mig att det gör det förstås.

När jag kom hem från jobbet idag så tog jag med min hund och gick ut på en timmes promenad. Det är inget ovanligt, vi gör det varje dag, men idag var det väldigt skönt. Solen sken och det var ganska varmt ute. Imorse när jag var ute på promenadjoggen då var det -5 och soligt så det var ganska skönt då med.

Jag har varit till sjukhuset idag. Jag har ju fel på mina njurar så jag går och bli uppkollad en gång i halvåret. Varje gång så kollar man upp mitt kolestrolvärde, njurvärden och blodtryck. Idag låg mitt blodtryck på 105/65. Bra tyckte de på sjukhuset men jag tyckte nog att det var lite lågt. Jag brukar nämligen ligga på 120/70. Undrar om det är därför jag fryser så sjukt mycket??

Idag ska jag äta squash och blomkålssoppa med ostkex till middag. Jag längtar nästan efter middagen trots att jag åt lunch för ett tag sedan. Kanske är det för att jag joggade imorse? Men det är väl bra att jag är hungrig, jag hoppas det betyder att det bränner i fettet. ;-)

Kommentera

Publiceras ej