Joggat lite smått

0kommentarer

Idag har jag ingen hund hemma så idag passade jag på att ta en varv ute i naturen. Ja, jag joggade inte hela tiden utan jag gick i raskt tempo(som ínte var så raskt på slutet) i fem minuter och sen joggade jag i tre minuter. Det var jobbigt och hemskt men jag är stolt över mig själv på fler sätt än ett. Jag tycker inte om att vara ute utan min hund så att jag trots det gick ut ser jag som en stor seger. Och att jag sedan faktiskt joggade i hela 15 minuter är jag också stolt över. Jag insåg dock att om jag går i sju minuter och joggar i tre så kommer jag orka fler omgångar jogg eller så ska jag helt enkelt stå ut med detta och hålla ut tills det går lättare och lägga på fler joggomgångar om kanske två-tre veckor. Vad tror ni om det?

Hela tiden när jag joggade och tyckte att det var jobbigt så hörde jag en röst i huvudet. -Rör på fläsket. Fett är inte attraktivt. Du klarar det. Kom igen! Du är duktig! Måste tacka Katrin för det och Jillian(biggest loser-Jillian).

Ja, jag känner ju inte Katrin eller Jillian på något sätt och har aldrig träffat någon av dem, men jag kan sannerligen höra Jillian skrika i mitt huvud och då vill jag helt plötsligt kämpa lite till. Så jag hoppas det funkar på onsdag också när jag ska ut och jogga nästa gång.

Jag fick ihop över 6000 steg på min lilla runda så jag tror att jag kommer lyckas att nå mina 15 000 steg idag. Nu ska jag äta min frukost innan den svalnar.

Kommentera

Publiceras ej