Måndagsvägningen

0kommentarer

Idag är det den obligatoriska invägningen för veckan. Jag var riktigt orolig igår eftersom jag trodde att mensen skulle ställa till bekymmer för mig med invägningen den här veckan, men det gjorde den inte. Ja, jag kanske har gått ner ännu mer men det märker jag ju nästa vecka i sådana fall. Jag är toppennöjd med minus 1,1 kg den här veckan. Jag är såååå extremt glad över det. Snart är jag nere under 95 kg och det har jag inte varit på en hel evighet!

Så här såg det ut när jag ställde mig på vågen idag!

Veckans vikt: 95,7
Förra veckans vikt: 96,8 kg
Viktskillnad: -1,1 kg

Startvikt: 97,3 kg
Målvikt 1: 87,3 kg
Kvar till mål 1: 8,4 kg

Helt underbart glad är jag! Och en jogg/promenad blev det också på morgonen. Jag har redan insett att det är skillnad sen två veckor tillbaka. Jag joggar längre streckor under mina 3 minuters jogg och jag hinner också gå längre under mina 7 minuters promenader. Jag tror att jag på onsdag ska korta ner promenadintervallen till bara 6 minuter men under den här veckan ha kvar mina 3 minuters intervall på joggen. Nästa vecka ska jag höja joggen till 4 minuter och promenadintervallet ska få vara 6 minuter. Jag känner mig mer peppad idag än någonsin tidigare. Jag kan verkligen känna att jo, jag kommer att nå mitt första mål inom en överskådlig framtid!

Dessutom har jag 0,8 kg kvar till att sedan den 20e februari gått ner 10 kg. Fast då hade jag inte börjat mäta å väga mig på allvar men jag kan ändå inte låta bli att ta upp det för det är såå kul!Kommentera

Publiceras ej