Stressad över vägningen...

0kommentarer

Idag känner jag mig lite stressad inför morgondagens vägning. Jag är rädd att jag inte har gått ner ett enda gram trots att jag inte har frångått min diet förutom en gång. Då hade en praktikant på jobbet bakat kladdkaka som var glutenfri till mig. Då kunde jag inte säga nej tack. Det är inte ofta någon tänker på mig när de bakar avslutningsbakningar eller överhuvudtaget för den delen. Så med lite tungt hjärta tog jag en bit och en liten klick gräddglass och ändå tyckte jag att det var kul att hon tänkt på mig. Förutom det har jag inte frångått min diet en enda gång.

Jag har ätit väldigt gott och nyttigt och allt enligt LCHF i påsk. Jag har varit bland människor som följer andra dieter och vi har lagat mat tillsammans å ändå kunnat hålla våra olika dieter utan alltför mycket krångel. Superbra! Å ändå har vi ätit påskmiddag och annat.

Jag har också joggat två gånger under påskhelgen. Och lärt mig en extremt viktig läxa! Läxan jag lärde mig var att aldrig träna ouppvärmd. FY FASEN, vad jag kämpade på sista joggingturen. Jag orkade bara med tre intervaller av mina fem. Hela kroppen skrek för varje steg jag tog och ändå kämpade jag mig igenom de två sista. Jag hade god lust att spy men behövde tack och lov inte göra det. Hela kroppen gav upp kändes det som. Jag var när jag började första omgången jogging inte varm alls utan snarare kall. Och det hjälpte inte att jogga utan det blev snarare sämre. Sista omgången jag joggade kändes det som om jag skulle dö. Så jag har verkligen lärt mig att inte jogga, eller träna överhuvudtaget och inte vara uppvärmd. Orsaken till att jag var så extremt kall var att jag hade stått still i säkert 25 minuter i -5 grader och tittat på isen som höll på att spricka. Jag var så genomkall att jag inte blev varm på hela dagen sedan...Inte ens en varm dusch hjälpte. Inte förrän jag eldade i min kamin så rummet blev 26 grader varmt så började jag tina upp....

Men imorgon ska jag ta nya tag med joggningen, intervall då förstås. Jag längtar faktiskt tills jag orkar jogga en hel runda och slipper intervallträna. :-)

Men jag är trots allt orolig att vågen inte ska visa minus imorgon. Jag kommer dock inte att mäta mig imorgon för jag tror inte det har hänt något på den fronten. Få se vad morgondagen visar. Nu ska jag ut och tjäna några steg....

Kommentera

Publiceras ej