Veckans vikt: 96,8 kg
Förra veckans vikt: 99,1 kg
Viktskillnad: - 2,3kg

Startvikt: 97,3 kg
Målvikt 1: 87,3 kg
Kvar till mål 1: 9,5 kg

Betydligt bättre än förra veckan! Ska ärligt erkänna att jag inte trodde att jag skulle ha gått ner. Känns nämligen inte så i kroppen. Jag känner mig uppsvullen och plufsig men jag antar att det är alla kolhydrater som jag hällt i mig. Så med lite tur kanske det ramlar av några kilon till om jag upphör med kolhydraterna. Det vore kul att komma ner under 95 kg som verkar vara någon sorts magisk gräns för mig. Jag har hittills lyckats komma så nära som 95,4 kg men sen alltid gått upp. Jag tror att det kan vara någon sorts mental gräns också så om jag kkommer under 95 kg så kanske det känns lättare att gå ner resten i vikt. Jag har nämligen någon konstig uppfattning om att 95 är en gräns som jag inte kan komma under... Ja, jag vet att det är jättedumt att tänka så men jag ska försöka sluta med det. Och när jag kommer under 95 kg kanske kilona bara rinner av mig. ;-)
Det är nog bara att inse fakta för mig. Jag är nog extremt känslig för kolhydrater och socker. Kanske till och med sockerberoende om sanningen ska fram. Idag är det dag 2 i sockeravgiftningen. Min egenhändiga. Jag vet ju att om jag inte äter några kolhydrater, glass eller godis så slutar suget komma om en sådär två veckor. Vägen dit är ju lite krokig och jobbig men jag har fuskat i några veckor nu med framför allt glass. Jag älskar glass så jag kanske måste kolla upp något LCHF recept på glass så jag kan få njuta av glass utan dåligt samvete och utan sockersuget.

Fy fasen så jobbigt det är att vara kolhydratkänslig. Allt är ju så förbaskat gott, bröd, pizza, potatis, eller så är det helt enkelt så att jag bara är sockerberoende.

Ni ser ju att jag svamlar på här...

Jag vet inte men jag kanske just har erkänt för mig själv och alla er som nån gång kikar in hit att jag nog är sockerberoende eller dylikt.

Hur som helst så ska jag ut i regnet nu med min söta hund.
Veckans vikt: 99,1 kg
Förra veckans vikt: 96,4 kg
Viktskillnad: +2,7 kg

Startvikt: 97,3 kg
Målvikt 1: 87,3 kg
Kvar till mål 1: 12,2 kg

Jaha..det här var ju väldigt deprimerande...
Veckans vikt: 96,4 kg
Förra veckans vikt: 96,8 kg
Viktskillnad: -0,4 kg

Startvikt: 97,3 kg
Målvikt 1: 87,3 kg
Kvar till mål 1: 9,1 kg

Ja, men det var i alla fall ner!