Den 1/4

0kommentarer

Då ska jag börja på riktigt. Då ska jag ta nya LCHFtag och arbeta utifrån en veckoplan med både mat och träning. Träningen är dock lite svår eftersom jag redan rör på mig ungefär 2-3 timmar varje dag - allt tack vare en svart liten hund som jag har.  Trots det så väger jag alldeles för mycket men nu är det slut med det!

Jag har köpt en bok som jag läser just nu och det är den jag kommer använda mig av från och med 1 april. Då ska jag väga in mig och även mäta en massa ställen på min kropp. Om jag är riktigt modig så kanske det kommer bilder på hur jag ser ut just nu.

Tack och lov så har jag lyckats få bort 1 kilo av de 3 jag gick upp i helgen så det går ju i alla fall åt rätt håll. När jag började min viktresa nedåt som stod vågen på 118,9 och jag var verkligen jättefet. Jag är fortfarande väldigt överviktig men på söndag ska jag skriva hur många kilo jag har gått ner sedan dess, men jag kommer att använda min högsta vikt när jag kommer att tala om hur många kilo jag lyckats få bort från min kropp när jag är ner i mål. Jag kommer dock att påpeka att från den första april 2012 har jag gått ner... å så antal kilo jag lyckats få bort.

Jag har en vän som också ska gå ner i vikt. Hon och jag har redan börjat med gemensamma promenader och vi har testat pilates och en annan form av träning. Vi börjar räkna från 1 april båda två trots att vi redan börjat men just för att kunna säga att från den 1 april har jag gått ner... Och så vidare. Ni hänger ju med.

Nu så ska jag åka till jobbet.

Kommentera

Publiceras ej