Imorgon smäller det!

0kommentarer

Känner mig mycket förväntansfull och peppad just nu! Imorgon är dagen då jag ska börja med LCHF eller snarare NCHF på seriöst allvar. Jag har ju redan kört LCHF under en månads tid och imorgon ska jag berätta vad som hänt viktmässigt. Imorgon ska jag väga och mäta mig. Jag kommer sedan att mäta mig en gång i månaden tror jag i alla fall. Kanske varannan vecka om det händer mycket på vågen. :-)

Idag ska jag och en vän köra zumba - hemma. Hon har köpt de där zumbaskivorna så idag kör vi. Då jag just nu har dåligt med arbete så är inte min plånbok speceillt välfylld och då får jag motionera där det är gratis. Sen ska jag börja på FoS igen så jag kan gå på spinning, som jag tycker är jättekul å supereffektivt. Och gymma lite grann också. På något sätt måste jag försöka få till att använda mig av mina hantlar också. Ska dessutom gå ner i förrådet och leta rätt på mitt hopprep som jag tror jag har där.

Vi har dessutom sagt att vi ska mäta steg varje dag, jag och min vän. Hon ska börja med 10 000 steg om dagen och jag med 15 000 steg. Jag har ju hund så jag går 10 000 steg utan problem varje dag. På mitt jobb går jag runt 8 åtta till tiotusen steg om dagen, beroende på vad som händer. Så jag rör på mig ganska mycket men inte tillräckligt hårt skulle jag tro.

Ja, det får räcka för idag. Imorgon börjar mitt seriösa liv med LCHF! Vi kanske ses imorgon. Hoppas det.

Kommentera

Publiceras ej