Jag har alltid, sen jag testade dem första gången, tyckt att kokospannkakor varit supergott. Men idag vet jag inte vad det är som är fel med dem. Det smakar inget och är kladdiga och klibbiga. Förstår inte vad jag gjort för fel för jag har gjort som alltid förr. Inte ens med grädde och blåbär/hallon blev det gott. Undrar om jag glömde något trots allt??

Receptet som jag använt mig av finns i boken "LCHF husmanskost" av Anna Hallén. Jag gillar den boken vädligt mycket. Här kommer en bild som jag fann på google.

Idag när jag var ute på min morgonpromenad/jogg höll jag på att bli uppäten av sommarplågan nummer ett! Dessa ettriga, ihärdiga små flygande varelser. Jag kan nog säga att de inte tillhör topp tio på favoritlistan över sommarens höjdpunkter i alla fall....däremot ligger de nog på en hög placering på det jag ogillar mest med sommaren!En annan plåga - som jag aldrig brukar bekymras över annars, men i år, är pollen. Jag vet inte om jag är extra känslig, om jag håller på att bli allergisk eller om det bara är extremt höga pollenhalter i luften just nu. Men just nu i min stad kan man se moln av pollen flyga genom luften. Igår var det disigt ute när jag var på promenad och jag fundrad på vad det var när jag insåg att det var pollen som flög runt i luften. Tall och en släpper väldiga dammoln med pollen som fyller luften. Min hund fick bada i lördags på grund av allt pollen och jag känner att snart är det dags igen. Hur som helst så har jag nyst som en tok i flera veckors tid nu. Jag hoppas och önskar att det beror på höga pollenhalter som är ovanligt höga - inte på grund av en nyfunnen allergi.
Veckans vikt: 96,8 kg
Förra veckans vikt: 96,8 kg
Viktskillnad: 0 kg

Startvikt: 97,3 kg
Målvikt 1: 87,3 kg
Kvar till mål 1: 9,5 kg


Jaha. Ingen skillnad den här veckan heller. Men jag är nöjd så länge det inte är + på vågen. VI får se vad vågen säger nästa vecka.

Bild från google
Snart. Första juni är det dags igen för att mäta mina framgångar(hoppas jag) med måttbandet. Jag tror dock inte att det hänt något på den fronten tyvärr...det har ju inte hänt speciellt mycket med vikten så då har det nog inte hänt något med måtten heller.

Jag hoppas att måtten har blivit mindre.

Bild från google.
Veckans vikt: 96,8 kg
Förra veckans vikt: 96,8 kg
Viktskillnad: 0 kg

Startvikt: 97,3 kg
Målvikt 1: 87,3 kg
Kvar till mål 1: 9,5 kg

Jaha. Glömde väga mig i måndags så jag vägde mig i onsdags istället. Det var varken upp eller ner och huvudsaken är ju att det inte är upp i alla fall. Jag är nöjd att det inte var upp!
När jag fyllde år i november förra året fick jag ett presentkort på Tehörnan. Idag när jag var på stan hade jag presentkortet med mig och tog mig in på butiken. Där fann jag två teer som jag inte tidigare haft och var nyfiken på att smaka. Jag köpte ett som heter Hawaiiblandning som doftade väldigt gott. Det har jag inte smakat på än.

Det andra som jag köpte är ett svart te med smak av chili och saffran. Det är helt ljuvligt gott! Det smakar som het saffransbulle. Jag rekommenderar detta te till alla som gillar saffransbulle. Det var verkligen gott.

Tänkte också visa lite klänningar som jag klickat hem i storlekt 48! Det är två storlekar mindre än jag hade förra året. Det känns ju toppenbra!

   Båda från lindex.com

    Dessa svarta kommer från Laredoute

  Byxorna kommer från Ellos och märket Zizzi/Zay

Svart och grått kanske inte är vad man har på sommaren men jag tänkte att byxorna kan man ha i höst på något trevligt party kanske men klänningarna de har jag på sommaren trots att de är svarta. Svart tycker i alla fall jag är elegant. Sen vet jag inte om jag kommer spara allt detta. Det är ju några kronor mer än jag från början tänkt mig...Och jag har beställt en klänning till från Lindex men den fanns inte kvar längre så det blev ingen bild på den.
Jaha...då var det dags igen då. Den här veckan har den kvinnliga återkommande åkomman spelat mig ett spratt....hoppas jag i alla fall. Vi får väl se om nästa veckas vikt ser trevligare ut...

Veckans vikt: 96,8 kg
Förra veckans vikt: 95,7 kg
Viktskillnad: +1,1 kg

Startvikt: 97,3 kg
Målvikt 1: 87,3 kg
Kvar till mål 1: 9,5 kg

Kan ju säga att jag börjar fundera på om detta med LCHF verkligen fungerar för mig. Känns ju inte riktigt som det faktiskt. Jag har kört LCHF sedan mitten av februari och står och stampar på minus 2 kg och så går jag upp 2 och ner 2 och så vidare trots att jag joggar och motionerar mer än jag någonsin gjort. Kanske måste skippa det höga intaget av kalorier och strunta i just HFdelen. Jag får kanske byta ut min kost mot bara LC. Ja, jag vet inte men jag kanske måste testa. Fast jag vet ju redan nu att jag inte kommer bli lika mätt på den maten på samma sätt som jag blir av LCHFmaten. Får kanske byta ut HF mot HP(high protein) istället. Jag vet inte vad jag ska ta mig till snart. Jag avskyr att vara så här tjock. Jag kämpar ju för att gå ner i vikt och det händer inget. Börjar liksom tappa hoppet som ni kanske förstår...
Kom just på att jag glömt att redovisa mina mått. Både från den första april och första maj, så här kommer mina mått:

1 april:

Överarm: 39 cm
Bröstben/rygg: 102 cm
Byst: 116 cm
Under byst: 100 cm
Midja: 98 cm
Stuss: 121 cm
Lår: 70 cm
Vad: 43 cm

1 maj:

Överarm: 38 cm
Bröstben/rygg: 101cm
Byst: 112 cm
Under byst: 97 cm
Midja: 98 cm
Stuss: 121 cm
Lår: 69,5 cm
Vad: 43 cm

Det har hänt lite, men inget som syns. Jag känner däremot på tröjor att de har blivit lite(inte speciellt mycket) större. Byxor sitter däremot mycket lösare och jag måste ha skärp i alla mina byxor trots att det inte syns på måtten så måste det ha hänt något i alla fall. Och ingen är gladare än jag. Fick i helgen en inbjudan till en släktträff i augusti så jag önskar och hoppas och jag ska kämpa för att ha nått mål 1 tills dess! Och har jag lyckats få bort ännu mer vikt så gladare blir jag. Skulle vara skönt att få komma dit och känna mig lite finare än vad jag gör just nu. Och så måste jag förstås shoppa en klänning som jag kan ha då. OM jag ska gå förstås. :-) Men jag ska ha nått mål 1 tills i augusti!
Då var det veckans vikt igen då. Idag var det förstås lite trevligare än förra veckan! :-)

Veckans vikt: 95,7 kg
Förra veckans vikt: 97,7 kg
Viktskillnad: -2,0 kg

Startvikt: 97,3 kg
Målvikt 1: 87,3 kg
Kvar till mål 1: 8,4 kg

Japp. Känns ju bra att jag har gått ner sedan förra veckan i alla fall men det känns lite trist att jag faktiskt för några veckor sedan var ner på den här vikten. Jag har varit med om det här några gånger. Jag har lyckats komma ner till 95 och sen har vikten slutat gå ner och sen börjat gå upp. Så för mig känns det nästan som en magisk vikt att komma under 95 kg. Så om jag till nästa vecka skulle ha lyckats med det så kommer jag att var mycket nöjd med det! Jag håller tummar och tår! :-)
Egentligen är detta förra veckans vikt men jag har inte skrivit in den. Förmodligen för att det inte var en rolig upplevelse. Vilket ni kommer att förstå när ni ser den. Jag var grymt deprimerad över att ha gått upp så mycket när jag ändå äter precis efter LCHF och joggar och motionerar som vanligt. Och det hade inte med den kvinnliga cykeln att göra heller. SÅ för mig är det helt obegripligt att jag har gått upp i vikt. Jag förstår det inte helt enkelt....men om det finns någon där ute som förstår så förklara gärna för mig.


Veckans vikt: 97,7 kg
Förra veckans vikt: 96,2 kg
Viktskillnad: +1,5 kg

Startvikt: 97,3 kg
Målvikt 1: 87,3 kg
Kvar till mål 1: 10,4 kg