Long time no see....
 
Det var länge sen jag skrev här. Det har hänt mycket sen jag skrev sist å egentligen ingenting. Förutom att jag fått ett nytt jobb som jag älskar!
Med allt som jag skrev om förra gången har det varit framgångar på de flesta områden men det är fortfarande mycket att arbeta på
.
Med  vikten har det inte alls gått bra. Jag har varit upp i en toppnotering på 104, 4. Hemskt! Den toppen var för 11 dagar sedan. Sen dess har det i alla fall hänt lite. Jag hade idag gått ner till 100,7 vilket känns jättebra.
Jag har nu beslutat mig för att ha ett mål att gå ner två kilo i månaden fram till min födelsedag, om jag lyckas(vilket jag faktiskt tror jag kommer göra) så ska vågen stå på 78. Om jag hade börjat på min födelsedag förra året så skulle jag idag ha haft en vikt på någonstans mellan 98 och 96 men det kom en jul däremellan och lite andra jobbiga saker, och eftersom jag är en tröstätare så har jag någonstans gett mig själv tillåtelse för frosseri - uppenbarligen. 
Kostmässigt har jag börjat med LCHF igen, nu efter nyår och jag har slaviskt varit LCHFare i en hel vecka nu. Förra lördagen var jag iväg och handlade allt för två veckor - ja, utom grönsaker och färskvaror av andra slag. Jag har en matlista för två veckor som jag följer och det är väldigt bra att ha eftersom det är så mycket lättare att komma hem och veta vad man ska laga för mat. Jätte bra.
 
Relationsmässigt tror jag att jag har kommit en bit på väg, jag tror jag börjar inse vad som måste göras men att ta beslutet är jättesvårt. Men det ska göras. Snart.
 
Jag tror min viktresa nedåt kommer att gå bättre den här gången. Jag har nämligen börjat på ett gym som är så extremt dyrt att man inte har råd att inte gå dit. Jag har en PT där också som jag ska träffa om 20 dagar, då har vi vårt första pass inbokat. Tänkte att jag kanske skulle kunna väga under 100 kg tills dess. Skulle vara hur skönt som helst att vara tvåsiffrig igen.
När våren är här och man kan gå ut utan att bryta benen av sig på isfläckar så ska jag börja jogga igen. Jag känner ibland att kroppen vill springa! En härlig känsla!
 
Jag har två vänner som stöttar mig i min viktresa vilket jag är evigt tacksam för. Jag ser fram emot 2013 med tillförsikt!
 
 
                                             Ja, så här mycket har jag gått ner sen början av året. Det är något att vara glad över.....