Godaste teet

0kommentarer

När jag fyllde år i november förra året fick jag ett presentkort på Tehörnan. Idag när jag var på stan hade jag presentkortet med mig och tog mig in på butiken. Där fann jag två teer som jag inte tidigare haft och var nyfiken på att smaka. Jag köpte ett som heter Hawaiiblandning som doftade väldigt gott. Det har jag inte smakat på än.

Det andra som jag köpte är ett svart te med smak av chili och saffran. Det är helt ljuvligt gott! Det smakar som het saffransbulle. Jag rekommenderar detta te till alla som gillar saffransbulle. Det var verkligen gott.

Tänkte också visa lite klänningar som jag klickat hem i storlekt 48! Det är två storlekar mindre än jag hade förra året. Det känns ju toppenbra!

   Båda från lindex.com

    Dessa svarta kommer från Laredoute

  Byxorna kommer från Ellos och märket Zizzi/Zay

Svart och grått kanske inte är vad man har på sommaren men jag tänkte att byxorna kan man ha i höst på något trevligt party kanske men klänningarna de har jag på sommaren trots att de är svarta. Svart tycker i alla fall jag är elegant. Sen vet jag inte om jag kommer spara allt detta. Det är ju några kronor mer än jag från början tänkt mig...Och jag har beställt en klänning till från Lindex men den fanns inte kvar längre så det blev ingen bild på den.

Kommentera

Publiceras ej